lördag 12 mars 2011

Underbara unge!

Ja inatt har varit en underbart härlig natt till, sover i sin säng och inga protester. Igår kom hon in strax efter 6 solen går upp i hennes rum, men igår drog vi ner rullgardinen så då kom hon vid 7.20 idag, absolut inga problem. :) Härligt! Hon själv är på så gott humör då med så då blir oftast dagen bra.
Just nu sitter hon och ritar i tidningen, och sjunger som vanligt :) vad hon sjunger får vara osagt men hon sjunger ;) hehe
Idag hade jag ju tänkt att åka till Borås men Jimmy kommer hem och har ont i huvudet, har försökt att berätta för honom att man måste dricka samt äta och då menar jag inte dr pepper och hamburgare.. men går la se om informationen går in snart.... vi har 2½ lediga dagar tillsammans varav han ska ligga en hel dag i sängen.. kul?! Nej verkligen inte...
Så får skjuta på Borås för det är lite jobbigt och tråkigt å åka själv. + att det skulle tydligen vara halt med.. Sen börjar ju skidskytte masstarten, så det får jag ju inte missa ;)
Nu ska jag in på babyvärlden en stund och kika, häng med du med! :) Alltså BABYVÄRLDEN!

I dag är det lördag 12. mars, och du är 37 veckor och 5 dagar gravid. Det är 2 veckor och 2 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Det kan vara bra att sätta fast bilbarnstolen till bebisen och se att det fungerar. För om ni behöver hjälp är det bättre att trixa och fixa med det nu, än att stå med problemet när ni ska hem från BB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar