fredag 11 mars 2011

Måste inhandla stövlar!

Ja nu när vi kom hem från våran lilla promenad så har Svea varit ute och lekt lite på garage uppfarten, och med det inser jag att jag måste skaffa fodrade gummistövlar. Kan passa på att köpa ett par till dagis med... så har hon stövlar där så hon klarar sig hela våren med...
Ingen som varit inne på skopunkten och kikat om det har de inne nu?! Men de borde de väl ha tycker jag.
Så kanske kan bli en tripp dit i helgen?! Vem vet :)

Nu blir det att dra ner Sveas rullgardin för imorses vaknade hon strax efter sex ;P så tidigt vill jag inte gå upp så då låg vi i våran säng och kolla på puh.. Sen gick vi upp halv åtta...

Ja annars, vill du vinna ett spa kit och 4 olika sorters the? Alla kan numera vara med och tävla! Tryck på texten för att komma direkt till tävlingen :)

I dag är det fredag 11. mars, och du är 37 veckor och 4 dagar gravid. Det är 2 veckor och 3 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Läcker det ut fostervatten? Månge av dem som tror att det sipprar ut fostervatten blir förvånade när de får veta att det bara är flytningar. De kan nämligen vara tunna och ganska rikliga nu. Men om du är osäker på vad det egentligen är -kontakta barnmorskan!

1 kommentar:

  1. Kolla på skokanonen i knalleland!
    dom har hel utförsäljning för att dom ska stänga..halva priset på allt.
    om dom inte redan stängt då.. kram

    SvaraRadera