fredag 4 mars 2011

2 nätter nu!

Ja underbart är det! 2 nätter med att få sova i egen säng + att Svea har sovit hela natten, natt sömnen är grymt viktig ;) Nu håller vi tummarna för den 3:e. Var dock uppe vid 1 inatt för att lura i Svea lite vatten, hon var inte vaken men hostade så himla mycket och tillslut drack hon och slutade hosta, sen vaknade vi kl 8, jag var visserligen uppe lite och vaknade ett par gånger innan dess men jag fick ha min säng i fred och kunna somna om lugnt, så strax efter åtta kom Svea till mig och gosade lite så gick vi upp och åt frukost. Rediga tjej.
Svea dricker fortfarande ingen välling.. förstår inte vad som tog åt henne, tänk att de skulle bli så lätt att sluta med det bara sådär över en kväll.. Hon äter jätte bra så hoppas inte de ska påverka hennes vikt något, men de märker vi på måndag, ska till bvc då. håller tummarna för att Svea ska bli bättre så vi kanske kan klippa oss i helgen, de hade behövts!
Nu står snart dammsugning på schemat, sedan alpint efter det promenad och sen lite lunch för att sedan äta middag i eftermiddag. funderar på att köpa potatis och purjolökssoppa den är riktigt god!
Nu sitter Svea och tittar på Nalle puh.
Innan satt hon här och lyssnade på barnlåtar på youtube, ingen som vet vart man köper lollipops skiva?? Den med barnlåtarna, den hade jag gärna haft till Svea.

BABYVÄRLDEN - Kom in och titta på den nya uppdaterade sidan!

I dag är det fredag 4. mars, och du är 36 veckor och 4 dagar gravid. Det är 3 veckor och 3 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Många tycker att det är mysigt att baka, och då kan det vara en bra syssla nu. Fyll gärna frysboxen med lite bakverk som är lätt att tina vid besök som kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar