onsdag 9 mars 2011

1 vecka i sträck!

Ja är så stolt över lilla Svea, nu har hon sovit en hel vecka i sin säng utan att komma till oss på natten, men måste börja dra ner rullgardinen för hon vaknar allt tidigare och tidigare ;) men vad gör de när man får en hel natts sömn?! Duktiga lilla troll! *stolt*
Vi är lyckligt lottade med en liten tjej som är jätte lätt att lägga, somnar i sin säng, kan vakna till men somnar om igen och sover ända tills morgonen när hon kommer och vill titta på tv i våran säng och mysa lite. sen går vi upp , klär oss och äter frukost. underbar rutin vi har fått in!

Idag ska vi till kyrkis.. se om det är några där.. så skriver kanske mer i eftermiddag, hade starkare förvärkar igår, kommer bebis snart tro?! :)

I dag är det onsdag 9. mars, och du är 37 veckor och 2 dagar gravid. Det är 2 veckor och 5 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Det bildas nytt fostervatten hela tiden, även efter att vattnet gått. Normal mängd fostervatten är 0,8 -1 liter. Det är oklart och grumligt och det luktar lite sött. Om själva födseln startar med att vattnet går, bör du kontakta förlossningen även om du inte har värkar.

1 kommentar:

  1. Kommer Sixten så ring vi längtar =),
    Och så svea kan komma och va hos morfar & mormor de kan bli mysssssigt
    Ha en bra dag
    Kram Kram Mormor & morfar

    SvaraRadera