söndag 20 mars 2011

Söndag den 20:e

Igår kväll tog vi det bara lugnt, gjorde inte så mycket, vi hade ju gjort i ordning allt innan Svea la sig så det var inga sysslor kvar att göra, skönt! Och mycket skönare att gå upp då med ;)
Svea sov till strax innan sju i sin säng, igår när Jimmy skulle lägga på henne täcket, så hade hon satt sig upp och tittat yrvaket omkring sig och sen somnat, liten söt :)
Idag vet i tusan vad som händer, vi har klarat av frukosten, plockat in tvätten, det är promenad kvar, men tänkte vänta tills det går upp till lite flera plus. Sen om någon vill ha besök eller besöka oss är det bara att hojta till! Vi vill hitta på något och träffa några.. förslag?!
Hela natten har varit full med förvärkar och sammandragningar, men inget resultat av dessa, de fortsätter även nu på dagen men vad tusan.. kom nu bebis!
Idag kommer det bli en helt underbar dag med en massa sol! Ska bli så skönt när vi kommer ut här så småningom, får la gå om ca 30 min.. då hoppas jag på att det är lite plus :) och det är ju ingen super nackdel att snön smälter så man slipper se skiten ;) hehe


I dag är det söndag 20. mars, och du är 38 veckor och 6 dagar gravid. Det är 1 vecka och 1 dag kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Hur har ni tänkt ta er till bb när födseln är i gång? Beställa taxi eller köra själv? Ha gärna telefonnumret till taxicentralen klart och kolla upp parkeringsmöjligheterna på BB. Kanske överdrivet, men skönt att veta för den som undrar.

1 kommentar:

  1. Hej hej!
    Hoppas alla ni mår bra :)
    Snart kommer bebis!!

    Jag har satt lösenord på min blogg men om du vill läsa så skicka din mailadress till ceciliafossli@hotmail.com så skickar jag en inbjudan till dig :)

    Kramar!

    SvaraRadera