måndag 7 mars 2011

Nu kan bebis komma!

Nu räknas vi inte till för tidigt födda så nu är bebis mer än välkommen!

BABYVÄRLDEN - familjen i helhet som fokus

I dag är det måndag 7. mars, och du är 37 veckor gravid. Det är 3 veckor kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
använd tiden nu. Efter att barnet kommit, kan det bli svårt att hitta egen tid för hobbys, vara spontan eller att vara med sina vänner. Ta vara på tiden nu!

Inatt har jag vart uppe flera gånger, dricker ju så mycket vatten hela tiden så, sen var jag uppe vid 3 och gjorde the.. sen satt jag upp och sov typ :P Svea lilla gullungen kom in till mig 7.45 och la sig och gosade lite. Skönt när hon trivs i sin säng :)
Idag är det fullt upp på eftermiddagen.. först ska vi till bvc 14.15, få spruta så nu blir hon la sjuk igen.. sen ska vi till pappa och maria kl 16 och äta middag. sen ska vi vara i dannike 17.30 för att klippa oss. Hej å hå! :) skönt att det händer lite saker iallafall! Det har varit lite tamt med det på sista tiden..
Nu står svea och ritar i borås tidningen hoppas det inte är någon artikel mormor vill läsa ;) Ska väl försöka med en promenad med.. tråkigt men sant...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar