tisdag 1 september 2009

Första testet!

Hon var så snäll igår och sov nästan hela tiden,sen kom det stora mamma å pappa testet, vaknade kl 12, ammade en stund, sedan var hon arg som ett litet bi. Rapade och sov 30min, vaknade kl 3 och ammade, arg som ett bi,bajsade och sov 30min, vaknade kl 5 ammade och sen somnade hon till kl 8 då hon ammade igen... Svårt när man inte riktigt vet vad hon vill, men vi bar henne och försökte allt som vi kunde komma på och till slut somnade hon ju så något var ju bra =)
Vi var på läkarundersökningen innan med henne, hon har gått ner till 2950g men det är helt normalt men tyckte det var bra att vi skulle vara kvar tills imån så det fick en vikt till. Men hon fick den stora okej stämpeln och allt såg jätte bra ut =)
Men nu är det dags å vila, våran lilla tjej sover nu så får passa på. Namnet lutar åt Louise... Maj ska hon heta i andra namn iallafall =) Kanske en liten Louise..får fundera lite =)
kramar från familjen andersson-lindblad

4 kommentarer:

  1. Åh det ska bli kul att läsa din förlossningsberättelse! Haha så du rekommenderar det, ajaj det låter som att det kommer göra ont :P haha

    SvaraRadera
  2. HON ÄR JÄTTE FIN! Grattis! <3

    SvaraRadera
  3. haha..va rolit..ja satt å tittade på bilderna å så började ja fundera på namn av nån anledning..å konstaterade att de såg ut som en liten louise..komiskt :P // sandra

    SvaraRadera
  4. Hehe vilket fint namn;) de heter jag i andra namn:)

    SvaraRadera