onsdag 9 september 2009

Svart/vit nostalgi

Ja det har vi hemma idag, tvn håller nog på att gå sönder, de visste ju vi sen innan att den kommer gå sönder,de e en sån där projekt tv,å lampan där i kostar nästan lika mycket som en ny tv.. men typiskt att det ska hända nu :S
Svea är verkligen hur snäll som helst,sover och äter, och bajsar med då annars händer inte mycket. Längtar tills första leendet och sånt.. längtar som tusan.
Nu är Jimmy ute med Bella och cyklar, jag ska oxå göra de sen men kan ju knappt sitta riktigt i soffan, hur ska jag då kunna cykla? Ne det får bli rutin på det nu så Bella känner att hon får sin tid för sig oxå, samt behöver hon banta lite,hon har nog varit lite gravid med sin matte ;) Får väl se om brorsan kommer och tar med henne på lite motionsrunda =)
Malta mot Sverige på tv, får väl hoppas de går vägen.
har funderat på en sak, hur i jisse namn ska man betala över 2000:- i tv-avgift och de visar en massa repriser... vilka stollar!
Ne nu ska vi nog äta lite kvällsmat,börjar bli hungrig.. å Jimmy å Bella kom precis tillbaka.. funderar på att ha vagnen stående ute i garaget och bara bära in liggdelen varje gång, å slippa allt grus, de gräver nämligen upp halva gatorna här omkring.Men undra om vagnen tar stryk av de??? får nog undersöka den saken.
Ne nu måste jag ha mat.
kram från mig å Svea

1 kommentar:

  1. Hihi tack =) Ja vi får verkligen hoppas att det är nära. Har samlat på mej massa vatten nu den sista veckan, gjorde du det? Kram

    SvaraRadera