lördag 5 september 2009

Velar fram och tillbaka...

Ja igår var vi på återbesök på bb, hon hade gått upp 75g trots att hon både spydde och bajsade när vi va där.. Nu funkar nätterna mycket bättre! Hon sover helt okej, vi har fått order på att hon ska ammas minst 8 ggr per dygn men det blir typ 9-10 vilket är bra..
Bara mina stackars bröstvårtor som fick stryk och har kvar de sen början... men har salva å smörjer och lufttorkar sen.. ser nog lite kul ut men det är blandade känslor när man lägger henne till bröstet, skönt att det inte spänner men gör ont när hon suger i början :S
Men annars har vi varit på lite promenad idag till "mormor" maria, då sov hon hela tiden =) men så himla snäll och väldigt nöjd å belåten efter hon har ätit..
Så nu till namnet igen då... Nu är det troligtvis bestämt... det blir en liten Svea, och mellan namnen blir Maj och Louise. Anledningen till att jag inte ville ha Louise först är att hon ser inte ut som en Louise, hon ser lite tuffare ut och ändå väldigt gullig så då har vi väl pratat om Svea istället. SÄger till när vi har bestämt oss helt :D hehe hade varit kul å ha ett namn åt henne =) Men Svea Maj Louise, ja det låter väl fint? Eller? :)
Nu ska jag greja lite grann, hon vaknar väl om en timma igen och ska pina mina bröstvårtor ;)
kram från familjen andersson-lindblad

1 kommentar:

  1. Det är inte skönt för bröstvårtorna i början :S Man skulle haft en bitring som man fick bita på haha :D Jätte fina namn!! Kram

    SvaraRadera