fredag 4 februari 2011

Sömnproblem

I dag är det fredag 4. februari, och du är 32 veckor och 4 dagar gravid. Det är 7 veckor och 3 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Barn växer i ryck och några är stora medans andra är små. Att barnet är stort eller litet nu behöver inte betyda att det alltid kommer vara det. Genomsnittsbarnet väger omkring 2 kilo nu.

Babyvärlden - kom gärna in och kika! (Och glöm inte att tävla)

Igår kväll var Svea uppe en gång sedan somnade hon i sin säng så gott :) Sovit hela natten tills Jimmy gick upp, då gick dom ner och gjorde en flaska välling sen la han henne i sin säng igen och sen somnade hon om. Duktig tjej! :)
Sen nu vid fyra tiden vaknade jag av att de smällde till! Flög upp och in i rummet, då ramlade Sveas nappflaska ur sängen, blev ju skiträdd ;)
Så efter det har jag inte kunnat somna om, har en bebis i magen med som försöker trycka sig genom huden känns de som.. Pratade med Malene igår kväll med, de verkar som att de funkar jätte bra för henne :) Hoppas Svea blir helt frisk, det är hon närapå men så vi kan komma och hälsa på :)
Så ja.. nu vräker snön ner.. :( Vem har beställt de? Jag som har börjat glädja mig åt barmarken fläckvis så kommer snön.
Nu är mitt the slut så ska gå upp och föröska sova igen. Skriver igen när vi vaknar till liv här hemma. Håller tummarna för att snön regnat bort då ;) hehe
Natti natt!

1 kommentar:

  1. Ja du hjärtat !

    Då kunde vi tagit en kopp kaffe =), har varit vaken sen 3....
    ta nu hand om dig och sixten.
    Och så gen mormors älskling en kram
    Är det något så vet du vad du ska göra vi fins har för er
    Ha en bra dag
    Kram kram

    SvaraRadera