tisdag 1 februari 2011

Ikea idag ocf försäkringar

I dag är det tisdag 1. februari, och du är 32 veckor och 1 dag gravid. Det är 7 veckor och 6 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
tycker du att du har ändrat din livsstil mycket nu när ni ska bli föräldrar, är det naturligt att bli frustrerad över om din partner inte gjort samma sak. En del blivande pappor kan bli "lite rädda" inför det som komma skall och går gärna hemmifrån för att festa av sig. Kom ihåg att du har rätt att säga ifrån om det känns fel. Det bästa ni båda kan göra är att berätta hur ni känner och vad ni önskar.

BABYVÄRLDEN - med familjen som helhet i fokus!

Idag har försälringsgubben vart här från folksam så har fått ordning på lite försäkringar i allafall! Har även en papper som jimmy ska skriva på å skicka iväg. Svea är hemma från dagis idag tack o lov för hon har inte varit på sitt bästa humör.
Idag får jag låna bil utan min kära pappa för att kunna åka å handla lite grejer på Ikea. Jag och jeanette ska strosa runt helt barnfria! :D haha det är inte var dag man gör det!
Ska skriva upp här på ett papper vad jag ska köpa till Svea med så slipper jag leta så mycket + att de håller ner slutpriset på kalaset ;) Nu ska jag ner och leta reda på mina byxor och hyffsa till mig lite.. Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar