fredag 18 februari 2011

Sol, sol älskade sol!

I dag är det fredag 18. februari, och du är 34 veckor och 4 dagar gravid. Det är 5 veckor och 3 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
bröstvårtorna blir större och brösten tyngre. Kolostrum eller råmjölk kan komma ur brösten. Barnets medelvikt är nu 2350 gram och medellängden är runt 46 cm från huvud till häl.

Babyvärlden - en sida med full fart, med både artiklar, tävlingar och forum!

Nu skiner solen på oss och vi har avvaktat lite grann för att gå ut, mest för att de ska bli lite varmare, så nu ska vi ge oss ut och promenera lite i det fina vädret. Hoppas bara att Svea gillar det med :) Hon är fortfarande snorig och lite hostig, hon har suttit och kollat på puh nu medan mamma har jobbat lite. Jätte redig lite tjej!
Men nu behöver både mamma, dotter och fällande hund en promenad för att lufta tankarna lite! Idag ska vi väl åka och hämta syskonvagnen med är väl tanken! Måste ringa gubben med bilen med så får se om det blir något byte ;D
I sånna fall måste jag gå till banken med... men de blir nog kanoners!
Pappa och Maria åker via Jönköping idag så jag kan äntligen få ordning i Sveas rum det där lilla extra :) Kommer bli super mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar