söndag 13 februari 2011

Smart Andersson!!!

I dag är det söndag 13. februari, och du är 33 veckor och 6 dagar gravid. Det är 6 veckor och 1 dag kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Problem med att finna en jacka som passar? Många tycker att det är synd att investera i en ny jacka bara för några veckor, men se till så att du inte fryser. Flera lager med tröjor under en regnjacka fungerar fint också på våren och hösten och kanske har din kära en större storlek som du kan låna ett tag?


Här hemma har dagen börjat med att plocka ihop tvätt, bytt sängkläder, handdukar, plockat ihop alla kläder som ligger här och var, plockat bort fleece tröjor som är för små och så vidare..
Så nu har vi plockat upp och så.. det är så förbaskat kiligt nu när hunden har börjat fälla igen.. det är ur tråkigt.
Så i all städning så tänkte jag vara lite praktisk och koka Sveas nappar, de var ett tag sen, jag ska köpa nya men tänkte vi kunde koka de idag. Och glömmer av det totalt och sen börjar de lukta något plastigt och bränt... FAN! Glömde napparna på spisen :(
Så nu har vi en gryta mindre OCH inga nappar, vi ska ut med hunden efter alpina vm så får gå till affären och kolla om de har någon napp där.. riktigt klantigt gjort :( annars får vi starta bilen och åka extra till tranemo och köpa... skit oxå. Nu ska jag snart kolla om tvättmaskinen är klar med.. så jag kan slänga igång nästa.... Ha en bra fin vinterdag men hoppas dock på mindre med minusgrader.. blir så dyrt att värma upp huset annars ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar