fredag 30 oktober 2009

åka runt dag!

Ja idag har vi bara åkt runt ^^ Vi började med att gå promenaden, vi gick tattarhagen och åbacken. mycket duktigt. Sen var vi tvugna att åka till Ulricehamn för att anmäla Jimmy arbetslös. Efter det till Borås och leta efter swedol. Hittade det tillslut och Jimmy köpte olja till Jimmys pappa.. sen åkte vi till harald nyborg och köpte ny blandare till köksbänken.
Sen till bageriet och köpte fika, mumsigt, sen åkte vi hem till Katarina och Inez. De ska komma å hälsa på någon dag hade Thea sagt, det är nog Bella som drar mest för Thea gillar henne skarpt. :)
Sen åkte vi hem och till pappa för att hämta lite verktyg vi behöver tills imorgon när vi ska byta ut bänkarna. Svea har varit hur snäll som helst, inte mycket gnäll alls :)
När vi kom hem låg hon vaken en stund och tittade på Jimmy när han sjöng för henne :) hehe sen fuskade vi lite idag, ont om tid och dålig planering för maten så de blev hämtmat, kycklingrulle och pizza till Jimmy. Nu ligger Svea på kudden jämte mig och sover så himla gullig, blev lite ledsen innan men det blir hon precis innan hon somnar för hon vill inte sova ;) Kan ju missa massa saker! :D
Nu ska jag snart kolla på hells kitchen, sen blir det nåt emellan, NavyCIS och sen dobidoo med lillie och sussie :)
Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag :)

2 kommentarer:

  1. jaha..okej..ja har haft en bra dag... :)

    SvaraRadera
  2. om du har lust å tid..så är ja hemma imårn :) så ni är så välkommna om ni vill de :) kram

    SvaraRadera