måndag 12 oktober 2009

7 veckor!

Ja idag är Svea 7 veckor gammal. Helt galet vad tiden går fort! Men men.. NU ligger hon är sur igen.. hon fick sova hos oss inatt, fick henne inte att somna nästan alls igår.. undra vad som är tokigt? gnälligheterna fortsätter idag... hoppas de ger med sig så jag kan åka till katarina... åker ju inte dit när hon är såhär....
nu ska vi försöka ha en bra dag..... kram

4 kommentarer:

  1. Jo men jag håller med, man vill få saker och ting gjort utan att avbrott. Jag är oxå sådan som vill ha ordning och nu när vi bor så trångt är det extra viktigt. Kristoffer älskar ju bilar och mecka på och just nu är det mycket sånt...okej någon kväll i veckan men det är ju som trevligt att få ha honom hemma oxå. Spec när mina andra två barn är hemma för då vill jag ju rå om dom med.
    Hoppas lillan blir på lite bättre humör så ni kan åka iväg! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju det,precis men man gör verkligen allt för dom små :. Haha tack, jag har inte vägt mig än ska göra det snart. Hur mycket har du gått ner?
    kram

    SvaraRadera
  3. Jo det är svårt att klä dom "lagom", det är kallt men inte "vinter kallt" och det gäller för mig inte bara den minsta ungen. Jag tycker det är en svår period med Rasmus och Tildes kläder oxå...Linus har oxå sovar-dagar (synd bara att man inte kan få reda på det någon dag innan så kan man ju planera efter det haha)
    Kram

    SvaraRadera
  4. haha fast jag tycker det är konstigt att jag går ner i vikt jag äter massa godsaker:P haha, förut kunde man skylla på att man är gravid men nu kan man ju inte det :/ haha

    SvaraRadera