fredag 25 maj 2012

Landat lite..

Ja herregud vilka dagar de har varit. Svea hade som ni läst (som följt) magsjuka hela måndag natten å slutade inte spy på tisdagen heller...
Arvid var på super gott humör :) Sen fick vi åka iväg på tisdagen till förlossningen, Svea fortfarande magsjuk, Arvid pigg, så Arvid hämtade pappa och Maria här hemma, Bella fick de med sig också. Mormor var förvarnad om de inte ville ha kvar hunden ;)
Sen åkte vi iväg jag Svea, och Jimmy å mötte upp mamma på macken i Svenljunga för de hade varit i ullared, så fick ta med oss extra stolen så satte de in den, på vägen dit spydde hon stackarn som tur var hade vi fått med en sån där spypåse från sjukhus. (de borde finnas ute i affär att köpa) Skit bra! Hon var super duktig åh glad när hon fick åka iväg, men en hel del brist på kläder. Väl inne på förlossningen strax innan åtta...
Sen får ni en annan berättelse om hur Freja kom till världen :) Men född var hon 22.17 i allafall :)
Vi checkade in på hotellet, som verkligen var kanon bra! Har blivit riktigt bra när de gjorde om! De gillas! Sköna sängar, egen tv på rummet och allt man kan önska, Jimmy slockna fort, vi sov ju inget på måndag natten knappt och sen kom vi upp till rummet efter 2 på natten när Freja föddes.. så var två trötta tre barns föräldrar! ;)
Sen åkte Jimmy hem och hämta Arvid, Svea fortfarande dålig så hon fick vara kvar hos mormor. Jag och Freja var kvar på hotellet å vila upp oss!
Sen hem på torsdagen, igår då.. vi hinner hem och Svea hinner komma, sen spyr Arvid... NEJ! är första tanken, ett nyfött barn, en som har diarre och en som spyr. Jippi detta kan bli väldigt spännande!
Så natten som var har Svea först somnat i sin säng, sen sa Jimmy att han å Arvid sover i soffan, ett mycket bra beslut!
Men sen kom Jimmy upp för Arvid hade bajsat ner sig och då var Freja ledsen, Svea vaknade och var ledsen å ville på toa, så stackars Freja fick vackert vänta på sin tur...
Men de gick bra.... efter ett x antal snuttningar/amningar så vaknar jag vid halv nio, så nu är Jimmy härdad, Arvid har kräkts flera gånger under natten så han har fått ta de ;) jätte duktigt!
Men nu har Arvid piggnat till, druckit och ätit å behållt de! Så nu håller vi tummarna att jag å Jimmy slipper, jag har ont i halsen, hoppas de stannar där!
Nu ligger Arvid på soffan och sover, Freja på bröstet, tänk att de kan vara sån stor skillnad på 1år 2 3/4månad :)
Förlossningsberättelse kommer!

2 kommentarer:

  1. Usch och fy för magsjuka. I hop med att man är nyförlöst och en bebis är det ingen höjdare. Hoppas verkligen ni andra klarar er. Detta blir ett minne som ni kan skratta åt sedan om när Freja kom till världen och ni beättar om det;) får hoppas att allt flyter på och som du sa så får alla vänta på sin tur, en sak i taget.... Mer kan man inte göra, i know;) ha det bra och jag väntar opå spänning av en förlossningsberättelse, kram

    SvaraRadera
  2. Men jösses!!! Allt på samma gång! Men Gud bad duktiga ni är som lyckas få fet att funka med en nyfödd OCH magsjuka!!! Men man har bä inget val. Men förstår att ni måste vara lite sega efter allt som varit de senaste dagarna!

    Hoppas att ni mår bra allihopa nu!
    Kram kram

    SvaraRadera