torsdag 3 maj 2012

Första doppet ute!

Ja vi had en pool i källaren som mormor köpte i höstas.
Vi blåste och blåste å till slut så fick de badat, vi började springa med hinkar, bara kallvatten i kranen på utsidan ;)
Men då kopplade Jimmy slangen på duschen så slapp vi springa. ;)
Så de blev ju givetvis inte ett iskallt första dopp utan i varmvatten ;) Men uppskattat var de och de busade och skvätte vatten bäst de kunde!
Detta var i tisdags em sen fick bella en badtur i ån.. riktigt bra för att bli av med allt hår... urk! Hatar håren på fällningsperioden, tar liksom aldrig slut.
Igår var de dagis - lyckan hos Svea är rolig och se!
Idag dagis och hon pratade med morfar själv i telefonen att hon skulle åka dit :) redig tjej! Så åkte hon :) Måste köpa lite trekvarts byxor till henne framöver... hon älskar att ha på sig klänningar så då måste hon ha något under.. kläder är ju ändå bästa solskyddet :)
På tal om de ska jag kika på apoteket om de har någon sprayflaska till barn. sprayen är så mycket bättre än flaskorna. Och lite after sun till framför allt mamman i huset behövs ;)
Här kommer lite härliga badbilder :)


Vi fick ett erbjudande från fuji med så igår beställde vi kort till barnens böcker... måste fylla i den innan nästa kommer ;) hehe samt ska g.farmor få lite bilder uppskickade till norrland, då tror jag allt hon blir glad :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar