söndag 20 maj 2012

Jag ger upp!

Dagen har varit kanoners! Städat hela huset uppifrån och ner på fm..
skönt å ha de avklarat och de behövs emellanåt sen efter lunch gick vi ut, cyklade till affären, cyklade runt tattarhagen å så... sen stannade vi till hos pappa med glass å fika så fick Bella bada... Både Svea å Arvid leta efter morfar och "mormor" dock ;) sen när vi kom hem så tog vi ut fyrhjulingen en stund å Svea konstatera att hoon behöver en ny ;) den driver inte på gräset... :/ men men de tar vi längre fram. :) sen blev de lite tv med två trötta barn innan kvällsmat.
så trotts cykel tur, å spring efter barn å städat hus så är de "bara" förvärkar konstant.. :/ och besvikelsen blev stor när jag läste å nätet igår att en tjej haft de i 3 veckor innan bebis kom.. :(:(
vissa förvärkar gör riktigt ont faktiskt sen är de mindre igen.. aja bebis vill inte så skiter i de då :p
funderar på att ta ett bad å kika ishockey på datan...
kanske vore fint för svanken?! ;)
Å kors i taket med, Jimmy har lagat garage dörren och sandlåde locket.. ibland sker mirakel, och detta gjorde han frivilligt! :D haha ett plus poäng till han!
På tal om annat! Kommer bli en spännande hockey final!

3 kommentarer:

  1. =( , ni får komma när vi är hemma nästa gång.
    Vi längtar efter er =).....
    Hoppas dagen varit bra och att ni mår bra.
    Saknar er ge dom en kram får oss så ses vi snart.
    Ha lite kläder här till dom
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Heja dig, snart i mål. Drygt när det går i snigelfart mot slutet...... Tänker på dig, det är ngt visst spänningen är bara så häftig, kram

    SvaraRadera
  3. Det är jobbigt på slutet. Men du är så duktig och håller igång!!!
    Gick du över med de två första barnen? Hur mycket i så fall? Vad var det för BF du hade den här gången? Men du ska se att nu snart är det på G!!! :)

    SvaraRadera