lördag 19 maj 2012

Upp å ner, ner å upp!

Japp vi drog iväg till Leos lekland idag, och bra var de! För de var skönt för barn och både mamma å pappa att få leka på annan ort. Förmiddagen spenderade vi ute och fixade med kaninerna, övade på å cykla m.m. sen gick vi in och åt lunch, sen in med barn å åkte till Borås.. :)
Svea var äldigt skeptiskt först men sen jäklar vad hon sprang och Arvid efter ;) Vi fick ta varsin å följa efter så de inte skulle hinna för långt bort ;)
Arvid var som en liten vilding å så fort han inte kom upp nånstans så vände han sig om och undra om han kunde få hjälp ;) Sötis, Svea däremot kom upp nästintill överallt å sprang jätte mycket. :)
Vi var där strax efter två och åkte till mc donalds vid kvart i fem.. så fullt ös hela eftermiddagen, så bebis har fått klättra både upp å ner och ner å upp ;)
Börjar bli lite trött på dessa förvärkar nu... :/ håller på större delen av dagarna och starkare på kvällen, så de gör mer ont, så går jag å lägger mig sen bara de slutar eftersom jag somnar. Hoppas verkligen de drar igång snart så vi får se vårat lilla pyre.. är ju så nyfiken på vad detta är för en liten krabat :)
Nehe lite kvalitetstid framför tvn.. bara ta de lugnt med fötterna i högläge ;) Min kropp är ganska trött efter 3 timmars intensiv lek! :D

1 kommentar:

  1. Härligt med lektid;) hoppas bebis kommer snart..... Det är en sådan dryg väntan mot slutet, men ack så spännande....., kram

    SvaraRadera