fredag 8 oktober 2010

Kan räkna!

Jimmy, Svea och Bella har sovit sen typ kl. 19.30, hoppas lillfia slipper hostan inatt.
Och Svea är super söt, säger man ett, så säger hon "tå" "te", visst är de gulligt! Kan räkna redan och är ett år =) Sedan har vi varit en sväng på fyndlagret, haha hon fick syn på en gunghäst och ställde sig och gungade och sträckte sig efter den, hon kollade på en hello kitty väska på hjul och blev jätte arg när Jimmy ställde tillbaka den.. =) Vi får köpa en egen liten resväska till henne nästa år när vi ska ut och resa, klart hon ska ha en egen =)
Sedan när man frågar om vi ska äta mat går hon till matstolen och försöker klättra upp!
Hon dansar, stampar runt och snurrar, hihi ser super gulligt ut.
Slutsatsen av allt detta: Liten börjar bli stor!
Har sån ångest över alla människor vi måste hälsa på... shit det är mer än handfull ställen vi måste åka till :/ Tråkigt när inte tiden räcker till...Imorgon ska vi iallafall starta med lillebror som fyllde 17år i onsdags, sen får vi se vad dagen har att erbjuda har ju en hel del annat som ska fixas här hemma nu, denna helgen ska alla lister m.m. vara utrensat, sedan nästa helg ska gipset sitta uppe.
Hoppas vi eller Lillian kan vinna ett par miljoner på lotto så vi kan renovera klart huset några gånger... ;) Längtar så himla mycke tills huset är så som vi vill ha det!
Så ett par hundra tusen vore ganska bra! ;)
ne nu ska jag sluta drömma och ge mig upp till sängen.. Trött som få och vet inte hur länge Svea tänkt sova :) Natti natt!
Imorgon ska jag även ge mig ut på Julmust jakt!!! :)

2 kommentarer:

  1. Ja, det går fort. Hur de växer de små;) Söt som kan räkna...
    förstår vad du menar.. vill oxå bli miljonär;)
    Vi kommer att vara i Thailand i 6 månader.
    Vilket fint fam foto ni har tagit.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tyzon (vår vovve) är hos Peters föräldrar.

    SvaraRadera