tisdag 5 oktober 2010

Charmiga och busiga lilla troll!

Svea har nog fortfarande känslor kvar från Tunisien ;) haha Innan så badade Jimmy Svea, klädde på henne pyjamas, hjälpte mig med tvätten och vi gick ner igen, sen var hon och lekte i tvättkorgen och sen försvann hon och jag hörde ett plask, då hade hon satt sig med blöja och pyjamas i baljan :)
Och hon var super nöjd verkligen! :D haha Bara satt och log, söta lilla Svea.
Hon har charmat alla i Tunisien med :) Så gullig med att vinka och kasta pussar! =) Ska skriva mer om det dag för dag var det var för trevligheter vi var på :)
Just nu håller vi på och vänjer oss med vårat nya hus ;) Känns lite underligt när väggen är nere men det blev så himla bra! Så nu har vi bara kvar att gipsa väggarna, sätta upp nytt tak, fixa elen. Ta bort alla gamla lister.. det blir att sova borta för Svea hos mormor och morfar så vi får tid eller så kommer morfar och morbror Gustav hit och fixar det ;) det har varit här och röjt i trädgården med. Redigt! Vi skulle åka bort oftare ;)
Nu ska jag snart upp och lägga mig! Det tar på krafterna att flyga och sedan städa upp resväskor och tvätt... huset hade världens bästa "mamma" fixat, det var super fint här hemma när vi kom hem!
Nehe vila var det och hoppas på att huvudvärken släpper!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar