lördag 16 oktober 2010

Dagens!

Världens bästa dotter!

Ja idag har dagen gått i effektivitetens tecken :) Redigt!
Sandra åkte till Roasjö för att delta i träning med hästen sen satte vi fart! =)
Först började vi en härlig promenad med världens bästa mormor! Sen gick vi hem och åt lunch, under tiden så städade jag av i köket och kände att de vore skönt att få ordning på resten med, så körde på av bara farten! Så städade hela mellanplanet. Redigt! Tände ljus överallt och hade mysigt, sen när och hittade lite ren tvätt i torktumlaren så plockade upp det och sen väckte jag Jimmy, bäddade sängar och plockade in tvätten. Fick upp Jimmy ur sängen, så gick vi ner och grejade lite med datorn tills Svea vaknade, då började vi med att äta lite mellanmål för att sedan ge oss ut i trädgården och förbereda lite för vintern :) Så vi plockade in alla möbler och dylikt under tak samt grillen, och plockade in lite skräp för att köra till återvinningen efter det åkte vi och handlade.
Svea busade runt inne på Ica, hon är helt otrolig men världens charmigaste =)
Sen nu har vi en potatisgratäng i ugnen, sallad klar och Jimmy ska börja steka köttet och jag kan säga att de luktar ljuvligt!!!

1 kommentar:

  1. Mmmmm de låter gott , fråga jimmy vad vi ska äta på måndag , han skulle höra av sig i torsd och säga vad vi ska äta....
    Ha nu en toppen kväll och njut
    Kram Kram

    SvaraRadera