måndag 13 december 2010

Det börjar likna ett kök! :)

Inatt har Svea levt halvt krig! Och det var säkert för att jag skulle upp å jobba, såg helt död ut imorse! Men men. Sen idag har de hållt på å installera köket! :) Vågar knappt titta ;) haha
Men det är så kul att se framstegen och idag har de gjort mycket "grund" jobb så imorgon kanske de flyter på ännu mera!
För imorgon kommer de igen och ska greja och dona här :)
Steg 1, tomt rum med nytt golv, tak och nytt gips på väggarna.

Såhär är de när de "bara" provas på plats.

Här börjar de likna en fast installation! :) Med bänkskivan på plats, så imorgon ska vi nog prioritera att åka till limmareds rör och försöka få de att sätta vårat avlopp på plats!

Så undra när vi kan äta mat på riktigt igen tro?! ;) Jag håller tummarna för snart!
Imorgon ska lillfia till dagis, så Sveas snälla morfar skulle eventuellt hämta oss för jag fick så ont i magen på kvällen så kanske bra att ta det liiite lugnt så inget händer med vårat älskade barn i magen :)

BEBIS: I dag är det måndag 13. december, och du är 24 veckor och 6 dagar gravid. Det är 15 veckor och 1 dag kvar till beräknad förlossning, tisdag 29. mars.

SÅ stor! Har du berättat för de blivande svär- och morföräldrarna hur stort barnet i magen är? Då de själva var gravida, är chansen stor att de varken visste kön eller storlek förrän barnet var fött. Nu är barnet omkring 22 cm från huvud till stjärt och väger runt 800 gram!

Babyvärlden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar