söndag 26 december 2010

Annandagen


I dag är det söndag 26. december, och du är 26 veckor och 5 dagar gravid. Det är 13 veckor och 2 dagar kvar till beräknad förlossning, tisdag 29. mars.

pojkmage eller flickmage? Myterna som finns kring graviditeten är många, och en del hävdar att magen ser annorlunda ut beroende på om det är en flicka eller pojke. Pojkmagar ska i så fall vara fotbollsrunda, medan flickmagar är breda och viktökningen är mer jämt fördelad över mammans kropp. Stämmer detta med din magkänsla?

Idag har vi plockat ur Sveas gaderob för att få plats med de nya. Shit va kläder alltså. Får vi en tjej till lär vi inte behöva köpa ett enda klädesplagg till henne.. ;)
Idag åkte pappa med familj till Teneriffa.. Tråkigt.. men men hoppas de har de bra, de slipper frysa åtminstone. Här är -10 så det är iskallt. Blir en dyr elräkning nästa månad... Men hellre de än å frysa. Denna månaden dras huslånet med, och det är helt underbart att se hur skulden krymper, inte för att vi har mycket lån på huset men ändå.
Imorgon ska de komma och göra de sista med köket, Jimmy håller på just nu och ska foga kaklet så det blir klart tills imorgon...
Jag hoppas på att snickaren ringer med för vi har mängder som vi vill att han ska göra. Men det tar inte så lång tid för honom som kan det. För en annan tar det flera dagar :P Vi fick även målat runt fönstren igår. Blev riktigt fint. Så idag är de stor tvätt dag och fixar dag. Hoppas på att få färdigt allt denna veckan nu för vi ska fira nyår här i veckan. Vi ska även kolla på tapeter imorgon. det ska bli roligt och se vad de kan finnas för fina tapeter = beslutsångest...
Nehe nu ska jag kolla hur de går för honom....

1 kommentar:

  1. Jag kommer! eller vi kanske man ska säga.. på nyår asså! :)

    SvaraRadera