tisdag 31 augusti 2010

Värt att lyxa till det?!

Nu är det "lova en massa som du inte kan hålla tider" - alltså val tider! Det spelar ingen roll vilket parti du röstar på för de e bara ett enda skitsnack om alltihopa! Ingen som håller vad de lovar!
De försöker bara locka vissa grupper i samhället som är stora, de stora är då, studerande, arbetare och pensionärer.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEVO1NMT9Dv8jQ_RluDsPfFZdsWXGKiBJUm2nwlsq2SzPbJFIkzJ_wpeWcILI8R3eBsqQrHAqJ_3eXC9QAMWlf4vSV07a2QZAsFsCGK9I4aT_kxaxhNJeUhEcwcgz5944G57JB0vHb1pb1/s400/st%C3%A4dtant.jpg
Men det som stör mig väldigt mycket! Är att de vill ta bort avdragen för hushållsnära tjänster.
Jag är inte långt ifrån att anlita städfirma här hemma... det skulle vara underbart med en kock!

haha och jimmy skulle vilja ha kylskåpet anslutet till Linas matkasse så när de börjar ta slut så kommer de med maten ;)

haha jag vet vi lever i de blå! Fast om jag skulle börja jobba mycket nu, så skulle jag inte tveka en sekund! Då är det städhjälp som ska vara för då har jag annat att göra än å städa, då ska jag ha viktig tid med min dotter och sambo!
Nu ska vi snart få hem snickare! Ska bli skönt att få saker gjort utan att lyfta ett finger!

Och snart ska vi ut och resa! Ringde idag angående spjälsängar, men säkrast är nog att ta med resesängar för man kunde bara lägga in som önskemål om säng, inte garanterat! :) ska ringa Linda och se vad hon säger.... eller inte... ska diskutera här fram och tillbaka lite... Men de e som pappa säger, grejerna ska bäras med oxå.. kanske värt att chansa ändå...
Imorgon SKA jag ringa till Glimringe, bita i det sura äpplet! Jag måste tyvärr jobba... :/ Men får vi in mer pengar så kan vi renovera mer och unna oss mera lyx = det som vi älskar! :)
Nehe nu ska jag fortsätta att kolla på fångarna på fortet, och har bara en liten pik med till mina läsare! Vi har alltså över 40-50 läsare om dagen men INGA kommentarer! Hur går de ihop då?! Ne inte alls!!!! Så kommentera ordentligt nu blogg vänner! Även om du inte har blogg så kan du kommentera! Så skriiiiiv! :) Nu ska jag se på kidsen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar