onsdag 25 augusti 2010

Värt varenda krona!

Idag har vi shoppat loss ordentligt! Men först ska jag börja berätta att Svea har två stoooora vattenblåsor! På fingret där hon brände sig igår.. stackars mammas lilla älskling! Jag har ju lovat henne att inget sånt ska hända..
Men Jimmy kom hem tidigt idag och följde med oss till tandis, Sveas första gång hon var där, mycket om att de inte ska dricka eller äta sött, borsta tänderna efter vällingen och så, de sista är ganska svårt dock.... hon äter ju välling på natten ännu...
Men men vi gör så gott vi kan! :) Om ett år ska hon tillbaka igen...
Sen åkte vi till Borås och till Mio.. på viared, hade inte en aning om att de låg där! Men där hittade vi en soffa med divan + schäslong, i svart tyg samt ett bord, asa snyggt blev det verkligen! Skulle lagt in bilder men hittade inte sladden till Jimmys mobil, a just fan! Måste ringa netonnet och fråga var tusan vår kamera har tagit vägen :S den har varit där bra länge nu!
Jaha så imorgon kommer bilder på vårat nya vardagsrum som blev hur bra som helst! nu längtar jag efter att snickaren ska ringa så vi kan köpa nytt köksbord sen ;))))) Nu ska jag titta vidare på fångarna på fortet! Älskar de :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar