lördag 28 april 2012

Vilken kanon insats - imponerande!

Jag är så stolt och nöjd över mina barn idag, vi har varit på adventure walk i Borås, alltså Linnemarschen men den familjevänliga sorten då ;)
De träffade Elfsborgs spelarna och spela fotboll fick då en keps å flagga, sen upp för en massa backar... å Svea traskade på i bar tempo likaså Arvid. Sen träffade vi troll, som undrade om vi var skräpisar...
Svea var inte jätte djärv för dessa men de gick bra! Maskot tigern hos fotbollsspelarna blev hon livrädd för ;) sen när vi kommit upp för dessa hemska backar så kom vi till navets  information med att stoppa handen i lådor. Svea stoppade glatt in handen i alla lådor ;) De trodde jag absolut inte :P
Hon fick tag i en låda med fjädrar och utbrister:
-Åh de var mjukt och skönt! :)
Sen kom vi till Rya åsar, där var Sandra :) Svea blev jätte glad och sprang till henne och gav henne en kram <3
Sen fick vi Bulle och saft... sen promenad neråt.. så kom vi till skogs mulle och fick kasta kottar å så...
efter de var de frilufts grej å åka klättra på pinnar å åka linbana... Svea var starkt imponerad när Linnea "flög". ;) Totalt var slingan på 6 kilometer.
Svea gick garanterat 5 km av dessa i rask takt!
Arvid gick ca 2-2.5 km med lite avledes promenader åt fel riktning ;)
Men det är verkligen inte illa av så små barn och gott humör har de haft hela dagen! Sen gick vi å åt, köpte tofflor, en rullgardin till vårat sovrum (nu får även vi mörkt å skönt i vårt sovrum inte bara barnen ;)
När vi går mot bilen kommer de regndroppar, då har vi haft kanon väder att gå i hela dagen, bättre kunde de inte bli!
Nästa år ska vi garanterat gå igen, för detta var riktigt uppskattat av mina barn trotts deras låga ålder och allt gjordes i deras takt. Underbar dag med underbar familj! Å japp, Jimmy var också med ;)
Imorgon står de Mora Träsk på schemat med Ayline och Nettan :) Det ska bli trevligt! Hoppas bara bebis stannar där den ska vara, kan säga att de känns i magen och rygg ;)
Men den kommer inte komma än på några veckor så lite Mora träsk hinner vi allt med, tjoflöjt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar