söndag 22 april 2012

En hel natt!

Ja nu var de dags igen för mina små att sova hela natten i sina sängar, de gjorde susen för mamma, trotts att Arvid stod upp i sin säng vid 6 tiden... hämtade in honom sen satt han och pekade på tvn så vi kollade på Emil, sen vid kvart i sju kom Svea. :)
Sen fick vi gå upp kl 7, då hade Arvid vart färdigt i sängen ;) så vi har hunnit äta, plocka undan och fixa, barnen har provat sina ny/gamla stolar som funkade bra, Arvid var nog nöjdast, kom upp i bra höjd så de blev kanon! :)
Idag är de lite städ dag ;) bara dammsugning i hela huset och torka golv på nederplan. så de ska la gå de med, bromrbeläggen ska bytas på bilen med. Ska kolla om vi kan få lite middag hos morfar idag ;)
Idag ska även kaninerna få börja vara ute hela nätterna.. ska bara fixa lite i deras hus med extra hö och så :) Även ställa ut matskålen :) Så de blir nog bra till slut!
Jimmy ska nog få bära ner all ved med men de ska jag inte berätta ännu ;)
Ha en bra dag! :D

1 kommentar:

  1. Att få sova hela natten är guld värt. Det har vi gjort här hemma också då barnen har varit hos mormor i natt (just in case)men det blev inget barnafödande för det;)
    Ha en toppen söndag, kram!!!

    SvaraRadera