lördag 22 januari 2011

Ström i vårt hus!

I dag är det lördag 22. januari, och du är 30 veckor och 5 dagar gravid. Det är 9 veckor och 2 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Det har varit mycket prat om så kallade sockerbarn de senaste åren. Väldigt stora barn som blivit så på grund av mammans sockerintag under graviditeten. Läsk nämns som den största boven. Lite kan man naturligtvis dricka, men kanske inte varje dag?

Du har väl inte missat babyvärlden´s hemsida? Tryck här isåfall!

Idag har vi fått in våran belysning, Sandra och Anders kom hit på frukost kl 9 sen satte Anders igång och han har hållt på hela dagen verkligen! Stackarn, sen är de så svårt för jag kan inte hjälpa till något med el?! :S Men Anders skötte det utmärkt! :) Å nu har vi belysning i köket under bänkarna, uttag vid fönstret (de assisterade Jimmy med), belysning i det nya vitrin skåpet samt ett uttag på väggen, precis som vi ville ha det! :)
Så det är bara säga till Anders när ni behöver hjälp!! :) Så ska vi se om vi kan hjälpa er!
Nu ska jag städa, Svea, Jimmy och Bella är ute på en liten promenad, alla tre behövde nog få lite luft så ska passa på och städa lite! Kanske skriver mer senare men nu ska det "sista" fixas till i kökt sen ska jag bara njuta med min familj att renoveringen av köket äntligen är slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar