lördag 29 januari 2011

Hemma igen!

I dag är det lördag 29. januari, och du är 31 veckor och 5 dagar gravid. Det är 8 veckor och 2 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
är det jobbigt att gå till arbetet nu, är det förståeligt. Prata med arbetsgivaren om dina känslor - ingen mår bra av att du sliter ut dig, speciellt inte barnet i magen. Kanske går det att lägga om dina arbetstider de sista veckorna?

Babyvärlden - du har väl inte missat tävlingen??

Nu är vi hemkomna från spa dagen, vi började med att få skrubba oss i japansk tvagning, sen sitta och vänta lite, sen blev de bad i bubbelbadkar... varmt och skönt! Sen fick jag scrubbing, lite speciellt sätt i och med att jag inte kan ligga på mage ;) Så fick sitta å ta ryggen men de va super skönt. Jimmy fick massage som också var super bra sa han. Sen fick vi en soppa och vitlöksbröd. Sen åkte vi hem till pappa och var där en stund sen fick vi kalkon och klyftpotatis, jätte gott!
När vi lämnade Svea hos pappa så vinkade hon bara när vi gick och de har haft de jätte bra ihop vilket jag inte tvivlade på. De hade varit i garaget, på promenad och uppe i lägenheten. Så de var super bra och när vi kom så sa hon bara hej och var glad :) Tittat på tåg hade de gjort med, att de kan vara så fascinerande..
Så nu är vi hemma och glömde givetvis köpa godis.. åh jag är super godis sugen men funderar på att göra lite chokladpudding istället, låter de som hit kanske?
Får fråga vad mannen i huset säger om saken! Svea äter vad som helst så hon är inte så noga. Ögat är inte fint men de rinner inte var heller.. eller klabbar ihop de som de gjorde igår. Så de kanske går åt rätt håll? Ingen som blivit smittad ännu *peppar peppar ta i trä*
Fick ett plötsligt sug på bullar med när vi va på ett spa, nybakade bullar med pärlsocker, hur gott är inte de då?! :D
Nu ska jag umgås med familjen en stund, jimmy är så hurtig och städar.. kanske fjäskas de för att han ska spela call of duty halva natten?! ;) Får se hur de blir med den saken. :P
Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar