tisdag 25 januari 2011

det krävs en kvinna till vissa saker!

I dag är det tisdag 25. januari, och du är 31 veckor och 1 dag gravid. Det är 8 veckor och 6 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
praktiska saker att tänka på. Förr i tiden var det vanligt att pappan ordnade vagn, säng, skötbord och annat praktiskt medan mamman låg på BB. Nu har många det mesta klart, i varje fall om barnet kommer under utsatt datum. Det viktigaste är en bra sovplats och ett passande ställe att byta blöjor på.

Babyvärlden - där du står i centrum!

Igår var vi i Borås och lämnade in våran dammsugare, så sa jag till killen i service disken att jag kan inte vara utan dammsugare för jag har både hund och barn, så det måste gå undan!
Så skulle han gå å ringa ett samtal för att se hur lång tid det var att lämna in den på servicen.
Sen kom han tillbaka - vi löser det här praktiskt! Ni får utbytt eran dammsugare med en gång! Så tusen tack! :) Kan starkt rekomendera 5 års försäkringen på elgiganten för de har hjälpt oss alla gånger! Så nu fick vi med oss en ny dammsugare hem, som är mycket tystare än den andra..
Såhär ser våran nya fina dammsugare ut:

Sen gick jag ut på blocket bara sådär i söndags kväll och hittade en Stokke tripp trapp stol för 400:- med bygel och dynor. det finns inte en fläck eller skavank på stolen. Nöjd? Ja absolut!
Såhär ser den ut. :)

Så igår var en dag som gick bra till :D hehe Skönt att det är så ibland. Har betalt räkningar idag med och det är ju skönt när det blir pengar över ;)

1 kommentar:

  1. Ni är duktiga ni .......
    Stolen såg ju jätte fin ut , den kommer hon att trivas i.
    Ha en bra dag och ta det lugnt =)
    Kram Kram

    SvaraRadera