tisdag 18 januari 2011

Kullerbyttor...

I dag är det tisdag 18. januari, och du är 30 veckor och 1 dag gravid. Det är 9 veckor och 6 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Tre fjärdedelar är avklarade! Det är lite av en investering som ligger i veckorna bakom dig. Inom snar framtid får du möta den lille som du redan har blivit väl känd med. Använd tiden väl och vila så mycket du kan.



Svea har fått dille på att göra kullebyttor, gärna i soffan, antar att det är mjukt att landa ;) Men inte alltid så praktiskt men hon är super nöjd efter varje liten kullerbytta hon har gjort ;) haha!
Det måste vara de större barnen på dagis som har visat henne det... vi gör inte kullerbyttor här hemma direkt ;)
Ida har vi skruvat fast bordsbenet med på bordet, blev inte lika rangligt som innan + att ena kanten var sönder trasad i träet... så fick skruva snett in i benet där. Men det håller så länge de håller, vi har inte betalt någon förmögenhet för det direkt men nu passar det in jätte fint i köket sen tapeterna kom på plats. Ska fixa till gardinerna idag, har fått tråd utav mormor så ska sy de så fort jag fått lill fia i säng.. sen ska jag hämta strykjärnet och trycka till dom lite så det hänger fint.
Ska även börja kolla efter matchande överkast och gardiner i tingeling tema till Sveas rum, om det inte finns i Sverige så hoppas jag de finns i något annat land... :) Men ska leta så fort gardinerna i köket är färdiga som sagt...
Hahahhaha. svea är verkligen super söt! hon tar våran trådlösa telefon i handen sen kör hon barnvagnen och sätter telefonen mellan örat och axeln.. hehe de ser mer än man tror ;)
Kyrkans barntimmar står på agendan imorgon! NU ska Svea sova.. hoppas jag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar