söndag 30 januari 2011

Det spred sig...

I dag är det söndag 30. januari, och du är 31 veckor och 6 dagar gravid. Det är 8 veckor och 1 dag kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Läkare eller barnmorska känner i denna period efter om barnets huvud är fixerat (lagt sig till rätta nedåt). Om barnet ligger i säte (med stjärten nedåt) har den fortfarande tid att vända sig på fram till födseln.

Babyvärlden - med dig, familjen och allt annat i fokus ;D

Ja imorses när jag vaknade så hade Svea fått lite klet i andra ögat så nu har vi bråkat och lagt i smörjan i båda ögonen hoppas på att hon slipper bli så svullen i ögat sen.. Men *peppar pepppar* är de ingen av oss andra som fått de ännu.. Så bara hålla tummarna att vi slipper...
Idag ska vi inte göra så mycket.. tvätta lite kanske? Gå på en promenad när solen har lyst och värmt upp så minus graderna inte är så många..
Nu är de snart bara 8 veckor tills bebisen kommer... shit vad tiden har gått fort! Men det är skönt det så man får se lilla krabaten någon gång. Det blev tv spel igår för nördarna men Jimmy är upp nu med oss. Inte alltid kul att gå upp själv, imorgon är de sista arbetsdagen att gå upp till måste gå upp runt sju, ska bli så skönt å slippa stressa runt över det sen.. För det är helt klart ett stress moment att pengar måste in på ett eller annat sätt..
Nu ska jag joina familjen i soffan och kolla på barnprogram. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar