måndag 24 januari 2011

5:e dagen & nybadade

I dag är det måndag 24. januari, och du är 31 veckor gravid. Det är 9 veckor kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.

plågas du av foglossning eller av andra smärtor i ryggen och kroppen, så lyssna till kroppen och ta det lugnt när den säger ifrån. Det kan vara lättare sagt än gjort, men det är många gravida som fått lida dagen efter en storstädning eller en för rask promenad. Spara på dina krafter och sprid ut dem portionerligt!

Babyvärlden - din föräldra sajt!

Nu är vi nyss hemkomna från simhallen, vi var där med Jeanette och Ayline. Väldigt trevligt! Nu är vi hemma en snabbis för att sedan åka iväg igen till Borås och lämna in dammsugaren som är trasig.. Samt kolla på tripp trapp stolen som vi troligtvis kommer att köpa, eller ganska säkert.
Jimmy var och hälsade på Markus under tiden som vi var och badade. Så fått två flugor i en smäll. Nu står torsk, ägg sås och potatis. Mumsigt! :)
Idag är Jimmy´s 5:e dag utan snus. Duktigt! Det går framåt! :) Ska bara komma på vad jag ska ge för belöning som jag har utlovat ;) haha

Nu ska jag kika runt och kolla lite på babyvärlden! :) Gör du det med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar