fredag 14 januari 2011

Fredag... igen...

I dag är det fredag 14. januari, och du är 29 veckor och 4 dagar gravid. Det är 10 veckor och 3 dagar kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.

tycker du det är långt mellan kontrolllerna hos mvc, finns det inget som hindrar att du ber om ett extra besök. Du ska inte behöva gå omkring och fundera på hur bebisen har det. Många barnmorskor svarar dessutom på korta frågor per telefon och e-post.

Gå in på babyvärlden du med!

Natten har varit ganska okej. Svea vaknade troligtvis av mardrömmar inatt. så hon fick sova jämte mamma och pappa en stund. Sen vaknade vi och Svea pratade och grejade. Sen ringde hon till sin pappa och pratade en massa. hehe så himla gulligt dock vet man inte riktigt vad hon säger men de spelar ingen roll.
Igår skrev jag ner Sveas handlingslista till hennes rum. Det är ganska mycket ändå som måste köpas, det är inte bara en säng utan madrass, bäddmadrass, täcke, kudde och sängkläder, men det blir säkert bra när det är färdigt :D
Ska bli kul och fixa till hennes rum igen.
Ne.. nu måste jag väl gå på promenad med byrackan... Ska bara kolla hur många minus det är.. de ska ju bli plus nu. Undra hur blött det blir ute då? Idag ska jag jobba med men först kommer familjen von Brömsen på besök. Ska bli trevligt! Måste även ringa och be om en klipptid till lilla hönan... dags att börja dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar