måndag 17 januari 2011

Hostigt....

I dag är det måndag 17. januari, och du är 30 veckor gravid. Det är 10 veckor kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Väntar du tvillingar, känner du nog att du knappt kan bli större än du är nu. Vid denna tidpunkt är en tvillingmage gärna lika stor som magen till en gravid med ett barn vid förlossning.

Gå in på babyvärlden du med!

Snart kommer pappa och så ska Jimmy och han tapetsera! Ska bli super kul och kunna sätta upp gardiner och plocka in fönsterlampor. Synd att man inte kan knäppa med fingrarna så allt bara bara är färdigt. Jag och Svea ska nog ut och halka runt på en promenad med Bella. Har en gnällig liten tjej som haft problem med hosta inatt, när vi väl blev av med den ena hostan så får vi tillbaka en annan.
Hon var knappt vaken när jag frågade om hon skulle ha vatten.. mmm.. sa hon bara :) det enda är att mamma får väldigt dåligt med sammanhängande sömn.
Men inget att hänga läpp för, nu är de bara att hålla tummarna för att min havandeskap går igenom! Middag hos pappa och Maria idag med, ska bli gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar