söndag 23 januari 2011

Jobbig natt!

I dag är det söndag 23. januari, och du är 30 veckor och 6 dagar gravid. Det är 9 veckor och 1 dag kvar till beräknad förlossning, måndag 28. mars.
Hickar bebisen? Rytmiska rörelser från den lille inuti magen är fascinerande och mysigt. Det är ingen fara att bebisen hickar, snarare är det ett sundhetstecken!

Babyvärlden - din personliga sajt!

Denna natten har varit jobbig för två/tre anledningar.
Anledning 1: Svea vaknade precis hysterisk igår, man fick inte lyfta i henne, hon bara skrek och stampade i golvet, undra vad stackarn hade drömt?!
Till slut så lugnade hon sig och fick smörgås och mjölk nere i soffan. Då gick vi upp och Svea somnade lugnt och fridfullt. Efter någon timma vaknade hon igen och skrek hysteriskt och stampade i golvet.. de känns som om hon inte år riktigt vaken så sen fick hon sova i våran säng. Sen var natten lugn, fick dock vända henne ett par gånger så hon låg uppåt istället för neråt.
Anledning 2: Jag har vaknat av ont i magen :( flera gånger i natt... Känner mig lite konstig i kroppen idag....
Anledning 3: Bebisen försökte nog ta sig ur livmodern på allt annat än naturlig väg.. buffade och tryckte och drog fötter i sidan eller vad den gör... skit jobbigt! Kan det bli mars nu så jag kan få se bebisen istället?

Så jag hoppas att dagen blir bättre än natten. Läste i tidningen att det är bra med choklad för endorfiner oavsett mörk eller ljus choklad, så kanske skulle börja med lite polly?? Blir lite skidor sen så det blir en slappar dag som heter duga! Middag hos pappa och Maria kl 14 står på schemat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar