söndag 9 januari 2011

Söndag igen?!

Jisses vad veckorna springer iväg!! Igår fick vi äntligen ordning på lekhörnan och i köket. Så nu ska vi bara hämta det sista hos pappa, kolla om pappa har bil med drag och släp hemma på måndag, höra med Maria om hon kan ha Svea någon timme för att vi ska hinna köra iväg all skit och bröte som står både i garaget och inne så vi kan börja leva normalt igen ;) Lite opraktiskt med ett stort kyl i hallen å så ;) Men imorgon ska vi sätta fart så vi kan bli av med bröten.

Igår kväll la vi Svea två gånger och när hon var här nere och grejade så blev de nr 2 i blöjan så var väl kanske de som störde henne att hon inte kunde somna men sen har hon sovit hela natten lilla rumpfia, och sover än. Ska upp och väcka på sjusovarna här strax. Så vi kan äta frukost.. Är jätte hungrig!
Bebisen har levt runt i magen så kan tro att den ska komma ut genom magen. Visst är det mysigt men det är lite jobbigt emellanåt när de sprattlas och slåss ;) Ne nu ska här vaknas till liv. Bella har sovit hos pappa och Maria inatt ska väl hämta henne till middagen kanske jag kan tänka mig?! Eller så kommer hon innan, vi får väl se. Idag är de la isgata utomhus.. Så gå försiktigt om ni promt måste ut! ;) Vi ska troligtvis dansa ut julen i Limmared på torget. Men det får väder och vind bestämma först. :)

Bebis: I dag är det söndag 9. januari, och du är 28 veckor och 5 dagar gravid. Det är 11 veckor och 2 dagar kvar till beräknad förlossning, tisdag 29. mars.


Medelvikten hos bebisen är nu 1200 gram. Nu när du är inne i den tredje trimestern kan det vara många tankar som far runt kring den stundande förlossningen. Om det är många orostankar, tveka inte att ta upp det med din barnmorska. Det kan vara tråkiga händelser som skett tidigare i ditt liv som gör att din oro ökar. Då är det extra viktigt att du får träffa en psykolog och prata igenom tankarna. Ofta finns det psykologer knutna till mvc.
klicka på BABYVÄRLDEN du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar