onsdag 17 november 2010

Renovering...

Ja hej å hå vad de går! :) Nu är taket färdigt i rummet där bordet står. Vi har köpt en ny kökslampa som jag är super nöjd med! Det blev super fint och den passade perfekt! :)
Idag har pappa och hans elektriker löst elen med, så nu kan vi ha lampor i köket vilket alltid är en klar fördel! ;)
Det krävs nu när det är vinter mörker :) Idag har vi varit på kyrkis med och det är så skönt å se att Svea vågar gå fram till folk och påpeka att hon oxå vill vara med :) Det är faktiskt jätte skönt att hon är så pass framåt. Idag ringde de även och frågade om jag kunde jobba imorgon mellan 7-16 och vi har löst så jag kan det! :) Jimmy går upp imorgon med Svea runt 7.45 och klär henne samt ger henne mat. Sedan får han klä på henne ytterkläderna så kommer min (världens bästa) och tar Svea till dagis. Så Jimmy kan vila en liten stund till. Super duper snällt verkligen! =)
Så imorgon blir de jobb mellan 7-16...lååååång dag, hoppas den flyter på bra bara! :)
Längtar så tills köket är färdigt, det kommer bli så skönt, ljusare, nytt golv, nytt tak, nya fräscha vitvaror. Kan det bli så mycket bättre?! Ne... tror faktiskt inte det! På lördag ska vi även åka och kolla nyans på vårat kök. :) Lovar att se till att batteriet i kameran är laddat och ska ta en massa kort! :D ska bli kul å se hur de ser ut!
Men frågan är bara vilken nyans man ska ha... väljer vi vitt kommer vi få städa och torka luckor jämt ;) hehe men vi ska säkert komma överens om en kompromiss! :D Nu ska jag ner och kolla hur de går för tvätten, tror de e dags för en omgång i torktumlaren!

Bebis
Hos månge är toppen av livmodern omkring 2 cm ovanför naveln. Tänk på att få i dig mycket järn vid den här tiden. Blodpudding, korv, köttfärssås, stekt kotlett är några tips på järnrik mat.
information hämtad från babyvärlden.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar