lördag 20 november 2010

Inköp och tjuvkik på köket!

Dagen började med att det hade kommit snö. Så bara att palta på Svea kläder och ge sig ut...
Så fixade vi skottningen, eller ja efter lite tjat hjälpte Jimmy till... Sen försökte vi få in Sveas stol i Lillians bil men de gick inte.. så vi fick lov å ta två bilar till Jönköping... En prioritering på att sätta drag på våran bil?! Ja tack!
Men tillslut kom vi iväg.. Sen shoppade vi loss på Ikea.
RENLIG DW60 Integrerad diskmaskin Bredd: 59.6 cm Djup: 55.5 cm Höjd: 81.8 cmFROSTIG BCF201/ 65 Integrerat kyl-/frysskåp Bredd: 54.0 cm Djup: 54.5 cm Höjd: 177.0 cmNUTID HIN4T Induktionshäll Bredd: 58 cm Djup: 51 cm Höjd: 5.6 cmNUTID MWC6 Kombi mikrovågsugn med varmluft Bredd: 60 cm Djup: 56 cm Höjd: 45.5 cmIKEA 365+ Gryt-/kastrullset 7 delar
Det blev en integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, induktionshäll, och kombiugn. Sedan slog vi till och köpte nya grytor som passar till induktionshällen med så det blir till att inviga de när köket är på plats! Dessa finns på ikea.se. :)
Sedan åkte vi till Pascha och Monika för att kolla nyans på vårat kök. :) Det blev typ "bara" lackat... det kommer bli så jäkla fint!! :) Såhär såg de ut hittills :) Någon dag här ska han göra en lucka och komma och visa hur den ser ut så vi inte ångrar oss mitt i allt ;) haha!

Så vi fick lite mat och fika, Svea har hittat en ny fascinerad sak, sin skugga :) Hur söt som helst när hon jagade den, backade in i väggen, snurrade runt :) Och skuggan var med överallt! :)
Vi åkte hem typ halv sju, och trodde Svea skulle somna, men inte då :) Hon satt så snällt där bak och lyssnade på barnskiva och läste sin bok!
Så stolt över henne! :)
Nu ska jag eventuellt ta ett bad.. eller ne.. eller jo.. beslutsångest.. ja...
Kanske vore gott ändå!

BEBIS: kommer du ihåg att göra knipövningar? Tio knip tre gånger dagligen håller bäckenet starkt och hjälper dig att minimera risken för urinläckage under graviditeten och efter födseln.

knalla in på babyvarlden.se du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar