tisdag 9 november 2010

Första julklapparna inslagna!

Vi hämtade en lycklig liten tjej från dagis idag! Hon gick och lekte och flyttade in stolar i köket ;) haha vet nog vart hon har fått sitt sopintresse har kommit ifrån, dagis! Och så har de ett handfat, ett litet som är ned sänkt som hon når och kommer ofta och viftar med händerna å ska tvätta dom ;) Lilla söta busa!
Ja, nu har jag slagit in ett gäng med julklappar! :) Härligt att börja i tid, tycker de e jobbigt att ha allt hängandes på en i december.. så ska bli skönt att fixa ordning allt nu. Tänkte jag ska ha deadline innan köket kommer, alltså 10 dec, tänk va skönt att bara njuta av december istället?! Hoppas på att de ska fungera :) Men man vet aldrig! :) hehe
Snön fortsätter att dala ner då och då.. inte kul.. eller jo både och! Det är både fint och jobbigt.. jobbigt som attan och gå i snön.. men ljusare utomhus..
Tur att inte människan styr över vädret för då hade vi haft krig för det med ;)

Nu är det inte långt till första advent, sen är det väldigt kort tills tomten kommer! I år är det helt annorlunda, Svea är stor och förstår på ett helt annat sätt, kommer bli super mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar