fredag 10 februari 2012

Mina små sjuka älsklingar

De måste vara något underligt de fått ;) knappt feber på dagen sen på kvällen kommer skiten igen. Svea har dock bara fått hostan än, Arvid har sluppit... än så länge. snoret rinner inte de heller.. å Svea hostar inte på dagen. Så "bara" feber och var helt hundra på att Svea skulle ge med sig nu, för hon har ätit bättre idag och hon har orkat bråka lite extra med mig! ;) hehe märks så tydligt att de börjar tröttna på att vara hemma. Men men blir inget kalas hos Viktor imorgon då :( Får ta igen de en annan dag.
Ne annars tro?! Alla rör har kommit till å dra in badkaret i källaren så snart kan jag premiär bada! :D Längtar efter de kan jag lova. Jag å barnen har varit duktiga och bytt alla sängkläder idag :) Svea var noga med bädda en kudde till henne å en till pappa, just nu bara Jimmy som får lägga henne men han är ju inte hemma så mycket så ger han den stunden å Svea gillar de.
Haha Svea är så rolig varje gång hon pratar med morsan så säger hon gott nytt år! ;) hahaha!


Å idag har hon gått runt, jag älskar dig, hej älskling :) Så charmig å söt så henne får jag nog hålla i hårt om de håller i sig resten av livet ;) Å får jag säga det själv så är jag väldigt stolt över hur söta å fina våra barn är! Inte undra på att jag kan tänka mig en stor familj ;)

1 kommentar:

  1. Snygg onepice hon har, har själv köpt en sådan, tänkte ha den när bebben är ute och man strosar runt på BB. De får krya på sig och visst är ens egna barn alltid de finaste och bästa, det är ju därför de kom till just sin mamma och pappa;)
    Trevlig helg!!!

    SvaraRadera