torsdag 12 januari 2012

Vädret tar både ork och lust ifrån en.

Det är så himla tråkigt med detta vädret, de är nästan så jag tycker de är bättre med -20 :P men bara nästan ;) Men spöregnet blandat med halv storm är inte roligt de heller :( De enda som är positivt är att värme kostnaden hålls nere.
Sen kom Sandra hit iddag, synd att Arvid inte var på sitt topphumör bara ;) men han skötte sig la någorlunda iallafall :) Sen blev Svea glad när hon kom  hem :)
Sen var de livat här en stund, skrik och pip här å varstans ;) trötta barn som blir väckta av en seg pappa på morgonen så nu får jimmy ta sig i kragen å se till å inte väcka alla inte för min skull för jag har inga problem att gå upp utan för barnens å framför allt arvid eftersom som han är som ett litet monster hela dagen sen.. å tror inte han gillar å vara grinig och sur hela dagen heller. nog om de!
Har hittat en "arbetsbil" på blocket till jimmy, en diesel som inte drar så mycket och som skulle göra att våra transport kostnader skulle minska rejält!
Får allt ta en funderare över den här bilen... tror de skulle vara värt de för att just dra ner på de rörliga kostnaderna. vore fantsatiskt skönt! å känns så onödigt att tanka mer för varje månad än vad bilen är värd...
Ne så blir att fundera.
 
nu ska jag kolla på mästerkocken sen sova imorgon hoppas vi på sol och en ridtur i solskenet, Svea saknar hästarna med så får se till att hon får lite pyssel med de imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar