fredag 20 januari 2012

Helt sjukt! Redan?!

Alltså det är helt galet vad tiden går fort! :/ Det är reda den 20:e januari, var de inte nyår igår?? :S Men men va tusan.. idag är det fullt ös på barn och mamma ;) men de vaknade inte på bästa humör dock :P Men det har rättat sig till efter frukost! Så vi har hunnit få igång diskmaskin å tvätt. Satt in så räkningar dras den 27:e å lite sådär typ... ;)
Å redan den 20:e så barnen har blivit 200:- rikare var.... de plockar väldigt fort på deras konton måste jag säga... Idag står Hid på schemat å igår blev jag hårfri under armarna, tack lillasyster för hjälpen! :)
men idag ska Jimmy lämna tillbaka bilen till sin pappa så måste hämta honom i redslared så kan lika gärna åka iväg å hjälpa till lite. Kanske en ridtur?! ;)
Å rensa bort träd eller vad de var...ska la hitta kameran med å få upp liten magbild eller liten. Känner mig ganska fet faktiskt ;) haha!
Nehe dags å fixa lunch till barn, sen "bara" förlänga lotta, hoppa in på volvo i hopp om tank kort... så fullt ös mot helgen! Tror barnen ser fram emot att ha pappa hemma...
ah just de, imorse vid frukosten när Jimmy skulle åka:
P: pappa måste åka å jobba nu för å tjäna pengar.
S: Svea köpa kanin!
efter en stund....
S: Svea vill ha peng...
M: Vad ska du göra med den???
S: Köpa godis!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar