onsdag 5 mars 2014

Effektiv dag!

Ja idag har dagen bara gått undan, vi började med Kyrkis, som barnen längtat efter Åsa, vi träffade Åsa i Sälen och det var väldigt konstigt ;)

Så nu äntligen var hon på sitt rätta ställe och jag kunde göra mig skuldfri, skönt! :)
Svea cyklade på sin nya fina cykel dit utan knusligheter, på hemvägen så cyklade hon nerför backen vid återbruk och provade bromsa vilket gick jätte bra, stor tjej nu! Det bästa av allt cyklen har cykelkorg :)
Hon har fått ett nytt intresse å de är att cykla här på vägen fram och tillbaka, kanon bra för henne att öva upp balansen :)
Arvids cykling nämner vi inga kommentarer om ;) haha men hem kom vi åtminstone! ;)
Freja slocknade på vägen hem så jag tog tjuren vid hornen och ringde samtal och fick uträtat en massa frågetecken, gött!
Vi fick även elen riktig idag och slipper ha fönstret öppet i källaren. Så nu kan tjuvarna inte komma in så lätt åtminstone ;) Ingen som vågar ta sig in där ingen som vet vad den här kärringen tar sig till ;)

Sen vaknade Freja.. middag ska fixas, ugnsgratinerad falukorv och potatismos, mumsigt! Sen iväg med Svea och Jimmy på dans. Jag, Freja och Arvid tog oss en tripp och satte upp färgglada lappar i Limmared ;) Hoppas ni ser de! ;) Postade brev som var tvungna att komma iväg och papper till chefen. Hej å hå! Så motion har vi fått sen cyklade barnen lite här på utsidan :)

Sen lite kvällsmat innan sängen, tre trötta barn slocknade fort, 'r de någon som vill leka med oss någon dag, en annan har ju semester nu ;) Sen graviditetspenning så jag är hemma året ut! :) Lite längre resor välkomnas med! Gärna med övernattning (då de rastlösa benen inte ger med sig annars).
Ha de så bra!
 

1 kommentar: