lördag 16 januari 2010

Våran nya inneboende - wille

Vi har fått en ny inneboende! Wille är inte så förmögen så vi har kommit överens med honom att han får bo här gratis om han hjälper till med lite sysslor här hemma. Kort kommer på honom längst ner så ni som hälsar på oss inte blir blyga för honom.
Idag har vi fått mycket gjort, dammsugit husvagnen, varit på morgonpromenad, i affären å slängt ut pengar på v75 system. Men hade ju inte blivit överlycklig för 7 rätt idag ;) 3000:-
men vi fick jackpot! haha alltså de pengarna går till jackpot... men men... de blir la bra.
Sen har vi varit i stan och handlat lite, nya silikon skydd, slitet ut mina jag har hemma :D hehe Och när vi var på väg hem så sprang jag upp till Inga-Lill med en liten försenad present. Och sen åkte till burger king, köpte en kyckling baguette *yammi* Sen väckte vi Svea så fick hon äta, jimmy var inne på ica å köpte en burk med mat till Svea, mango var det. Och lilla trollet åt hela burken! :D Smakprov släng er i väggen! Bytte blöja med sen iväg och lämnade paket till morbror Rickard, han var inte hemma så lämnade i postlådan ;)
Nu ska vi städa ordning lite och sen mysa lite i våran lilla familj för imorgon åker Jimmy till Kalmar och är borta hela veckan.... TRIST!!!!
Här är bilden på wille =)

1 kommentar:

  1. Japp, en kille blir det :) Haha jag veet, den står verkligen RAKT ut! Undrar hur den kan stå så utan att falla ned? :P

    SvaraRadera