lördag 24 mars 2012

Förfirat & Barnfria

Ja idag har de återigen vart en dag i händelsernas centrum ;)
Markus har sovit över här inatt, så både han och Jimmy var som kollin när Svea tyckte att de var de lekdags. :D Svea väckte pappa genom att sitta och undersöka hans bröstvårtor, vad som händer när man sticker i naglarna och inte ;) haha
Sen upp å äta frukost, ut och släppa i kaninerna i uteburen och sen leka. Frukt i solen och njuta av värmen, plus gräva lite busar å så ;) Jätte kul säger Jimmy att de e.... ;)
Grävde bara upp en och flyttade en så är en del kvar... Sen kom pappa (morfar) och Maria ("mormor") och hämtade barnen för att gå och grilla korv i fåle.. sen var de hos de tills de kom tillbaka vid 16-16.30. Under tiden hann vi visa huset (blir nog inget) prata med hyresgärsterna, fyndlagret, köra hem Marcus och handla, + 30 min i solstolen... men blev för rastlös så var tvungen å greja lite.... :D
Sen gjorde vi potatisgratäng, hel grillad fläskfilé, grillad majs, sallad och vitlöksbröd till middag :) Åh jag måste berömma oss själva för det blev hur gott som helst! :)
Så fick Arvid lite presenter med, Svea hade allmän utdelning men Arvid brydde sig inte alls ;) hehe Men han fick en traktor med släp (stor) och kläder å leksaker. :)
 Gustav och Linnea var med så de satt med kaninerna och Gustav tappade en ;) men de fångade snabbt in honom.. hehe sen monterade morfar och Jimmy upp studsmattan, de var en lycklig tjej som fick hoppa :) fast de är ju Sveas och Arvids present fast hon inte förstår de. ;) Nu har vi städat upp, plockat ur och i diskmaskinen, tagit in kaniner, rengjort grillen och sen ska vi slå in paket till Arvid som vi ska gå in och sjunga för honom sen på morgonen, Svea kommer tycka de är jätte spännande.
Nu ska jag sluta skriva och umgås med min sambo.. snart blir de en dusch å sova, tar nog på allas krafter att möta vår solen och värmen :) Men visst är den underbar?!

1 kommentar:

  1. vi tckar för en trevlig dag med barnen och en mycket god middag =)
    Får ta det snart igen.
    Och även barnen måste komma sart igen för vi hadde en mycket trevlig dag
    Sov gott
    Kram kram fråm morfar och mormor " maria"

    SvaraRadera