tisdag 24 maj 2011

Tiden springer ifrån mig!

Ja helgen har varit trevlig. Lördagen var dock ett undantag ;) Svea var väldigt billig men efter en promenad ner till affären lugnade det ner sig. Lite överskotts energi bara ;) hehe
Sen på söndagen så var vi på promenad på förmiddagen sen var köksgubben här och höjde fläkten och bytta ut skåpsluckor. Så nu behöver vi inte stå böjda under fläkten, skönt!
Sen ringde Johan och Malin så vi gick till de och käka pizza hos de och lekte å busade. De resulterade i lite blåtiror ;) Hon får lite för bråttom och bla sprang rakt in i en dörrpost och så ;) haha
Sen gick vi hem och så lätt har det aldrig varit att få Svea å somna ;) Å dyngsura blev vi... men det var väldigt trevligt.
Måndagen började med en promenad och Svea går riktigt långt nu, jätte redig, men blir arg när hon måste sitta i vagnen... Men det går över fort ;)
Sen kom anticimex och besiktade huset.... bara badrummet här nere som inte blev godkänt men de visste vi sen innan.. de e gammalt, orginal sa han ;) Å de syns väl :D haha men bron byggdes inte på en dag ;)
sen hade vi lunch date med Jeanette, David, Ayline och Milton, mycket trevligt! Det får vi göra om snart! :) Sen åkte vi hem och sen var de dags för sängen.. Lite segt att lägga Svea igår efter en sen em lur ;) men till slut så. Sen tog jag och Bella en kvällspromenad runt fåle, operetion viktminskning hund har börjat! :)
Nu ska jag försöka få tag på prästen... Behöver boka tid till Arvid´s dop... :) Så have a nice day!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar