lördag 14 maj 2011

Brandsäkra ditt hem!!

Bilden tagen på Arvid häromdagen :)

Ja nu äntligen har vi tagit tag i vårat hus och dess brandsäkerhet, när man bor 2 små underbara barn, en hund och två vuxna så är det på tiden att man investerar i brandsläckare, brandfilt och brandvarnare. Så nu väntar vi bara på Jimmy ska få tummen ur soffan och sätta upp de i taket :)
Nu är volvon lagad med så vi får sticka in och kontrollbesikta den en gång till och hoppas på att skiten går igenom ;) Ne ska inte säga så om våran lilla pärla. Den går i alla väder så får la vara tacksamma att vi får ha den alls ;) Svea plågade katten hemma hos farfar ;) men det gick bra och Gustav accepterade det.. Ja annars har vi ju givetvis köpt våra brand grejer.. Men det blir en lugn och skön dag med lite lagom fart! :) Arvid har ju fått en lek kompis nu med, Jeanettes son :) Ska bli kul att få se de små liven växa upp tillsammans :)
Lite bilder hemifrån Sveas och Arvids farfar Göran. En snäll farfar/pappa som alltid ställer upp och hjälper till när vi har problem med bilar och dylikt..

Något är väldigt intressant på utsidan, tycker både Gustav och Svea

Sen blev jag åter påmind varför vi inte ska ha några djur efter Bella, framför allt ingen katt ;) jäklar vad hår vi hade överallt nu när vi kom hem ;) haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar