onsdag 18 maj 2011

Internet - då blev vi osociala

Det är faktiskt hemskt egentligen hur människan mer och mer kryper in i sitt egna lilla skal och lever i sin egna värld med internet som bästa kompis.
Internet har gjort att vi behöver inte ringa, smsa eller hälsa på en person "live" utan de går att prata med kamera så "ses" man. Vi behöver inte längre gå ut och handla kläder, böcker, elektronik och allt annat som man handlar, i vissa städer kan du till och med skicka din handlingslista och få den hemburen till dörren. Vad är det som händer med människan?
När folk sitter på bussen då har de internet i mobilen och lyssnar på musik eller är på internet, behovet och kravet att hela tiden vara tillgänglig är stort och går mobilen sönder eller datorn pajar, internet inte fungerar, då raserar världen.
Vad är det som gör det så hemskt att prata med folk? Varför inte prata med den som sitter bredvid på bussen? Varför inte prata lite med den du möter? Nej då verkar man som värsta idioten.. :/
Nej jag tycker det är hemskt vad internet, datorer och mobiler gör med människan och barnen, det ska jag skydda mina barn mot!

1 kommentar:

  1. De du säger hjärtat är så bra, tänk om all tängte som du =)
    Ha en bra dag
    Så hörs vi senare
    Kram Kram

    SvaraRadera